Дуже схожа на маму! 15-річна дочка Анджеліни Джолі знову з'явилася в гарній сукні і з макіяжем (фото)

Шайло — старша біологічна дочка Анджеліни і Бреда Пітта. Дівчина прилетіла з мамою, своїми братами і сестрами на кінофестиваль у Римі, де відбувся показ фільму "Вічні", і з'явилася на червоній доріжці, зазначають Патріоти України.

Вихід Шайло викликав знову справжній фурор, адже раніше вона абсолютно не одягала суконь, ходила виключно в одязі для хлопчиків, стригла коротко волосся, а в пресі ходили чутки, що вона хоче змінити стать. Але, мабуть, все змінилося і Шайло вже вдруге з'явилася переді камерами у сукні, що цікаво не в звичайній, вона як і її мама, одягла вбрання від бренду Versace.

Сукня була вище колін, мала плісування спереду і з боків, а також невеликий декоративний бантик на животі. Своє вечірнє вбрання Шайло доповнила жовтими кедами, макіяжем очей і гарною зачіскою з плетінням.

Також не можна не відзначити, що дівчина дуже схожа на свою знамениту маму.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...