Дуже схожа на нинішню: У мережу виклали рідкісне фото 14-річної Тіни Кароль

У мережі з'явилося рідкісне фото української співачки Тіни Кароль. На світлині, яку розмістили на сторінці офіційного фанклубу знаменитості в Instagram, 14-річна Тіна знаходиться на фестивалі "Чорноморські ігри", інформують Патріоти України.

На фотографії Кароль позувала, сидячи на стільці у чорній мінісукні та із зібраним волоссям. Раніше артистка розповідала, що саме з цього фестивалю почалася її кар'єра. Тоді, 1999 року, Тіна посіла третє місце та дуже засмутилася. Втім, слова мами дали поштовх рухатися далі.

"У той момент, коли я ридала за лаштунками, мама суворо мені сказала: "Нічого плакати, визначайся: або ти серйозно далі займаєшся музикою, або все кидаєш. Я все зважила - і на наступний рік пішла вступати до Київського музучилища" – сказала Тіна.

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...