Дуже схожі! Старша донька Ольги Сумської показала рідкісні кадри з 71-річним батьком (фото)

Старша донька акторки Ольги Сумської, російська акторка Антоніна Паперна прилетіла до України з Росії, де живе та працює, передають Патріоти України.

Приводом відвідати батьківщину стало день народження бабусі артистки Ганни Іванівни. Жінці виповнилося 88 років. З цієї нагоди родина зібралася вдома у Києві, аби відсвяткувати свято.

Окрім того, Тоня встигла зустрітися й зі своїм батьком, Народним артистом України Євгеном Паперним. Про це вона розповіла в Instagram. Акторка поділилася у фотоблогу рідкісними кадрами, на яких позує з рідною людиною.

"А ось і Доктор Лівсі власною персоною!" – прокоментувала фото Паперна. Підписники сторінки Тоні зазначили, що вона дуже схожа на свого батька, хтось зазначив, що Євген Васильович має чудовий вигляд, а хтось нагадав, що Паперний – жива легенда українського кіно.

Зазначимо, що Антоніна Паперна – спільна донька Ольги Сумської та актора Євгена Паперного. Дівчина була зовсім маленькою, коли батьки розлучилися. Тоді Сумська закохалася в іншого колегу, актора Віталія Борисюка, за яким заміжня досі.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...