"Дуже схожий на чоловіка": Настя Приходько вперше показала обличчя крихітного сина (фото)

Українська співачка Настя Приходько вперше показала молодшого сина Луку. З сайтом ТСН.ua зіркова мама поділилася зворушливими кадрами з особистого архіву, на яких хлопчик зображений у неї на руках. Також Настя розповіла, на кого малюк схожий зовнішньо та характером, передають Патріоти України.

"Лука зовні дуже схожий на чоловіка! Характер вимогливий, але, не просто так! Мене завжди дивує, як у такої маленької людинки претензії можуть бути винятково за фактом: якщо хоче їсти чи спати, коли реклама по телевізору замість мультика. А так він дуже спостережливий та уважний, любить все вивчати!" – розповіла Приходько.

Окрім того артистка поділилася, що старші діти – 11-річна Нана та 6-річний Гордій не аби як допомагають їй у догляді за малюком:

"Гордій та Нана мої найбільші помічники! Вони граються з ним, коли я готую чи прибираю. Гордій стежить за чистотою іграшок Лукусі, коли він кидає їх на підлогу. Нана стежить за пляшкою з водою, коли Лука хоче пити, і за речами - допомагає наводити лад в його шафці. Я ними дуже пишаюся і дякую Богу за всіх!" – зізналася виконавиця.

Настя зізналася, чим відрізняється її материнство у 23 роки – коли вона народила Нану, та у 34 – коли на світ з'явився Лука:

"Бути мамою в 20 і 34 це колосальна різниця! Емоції, відчуття та переживання зараз більш усвідомлені, їх не було у 20. Я тоді була молода, зараз я розумію, що тоді більше віддавала перевагу роботі: постійні гастролі, звукозаписні студії, інтерв'ю, знімання! Я шалено любила Нану і робила все для неї. Але найголовніше, що є у нас - це час! І зараз почуття, яке я відчуваю: просто не можу жити без Луки ані дня! Я переживаю з приводу всього, особливо коли він плаче! Ось він мій-мій! І я у житті не віддам його няні! Слава Богу є батьки чоловіка, які дуже допомагають, коли нам потрібно відлучитися по роботі", - розповіла Приходько.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....