Дуже схожий на... власного сина: Дмитро Коляденко показав, як виглядав у 19 років (фото)

Дмитро Коляденко 17 листопада вирішив відсвяткувати День студента, поділившись своєю архівною фотографією. Український артист опублікував фото із випускного в училищі. На знімку 19-річний Діма підкорив фанатів, а також вразив схожістю зі своїм сином Філіпом, передають Патріоти України.

1990-го року Дмитро Коляденко закінчив Дніпропетровське театральне училище. В особистому обліковому записі в Інстаграм артист опублікував знімок, підписаний: "4-А курс. Випуск 1990 року", супроводивши пост хештегами "День студента 2021", "найкращі роки" та "вітаю". Український хореограф і співак стоїть у першому ряду третім праворуч.

"Копія сина", "Ай да клас", - зазначили шанувальники.

Справді зовнішні подібності з Філіпом Коляденком на обличчя.

Батьком Діма Коляденко став у квітні 1993 року. Сина йому подарувала його перша дружина Олена Шипіцина (Коляденко). У шлюбі з хореографом та засновницею шоу-балету Freedom він пробув до 2002 року. Жінка пішла від артиста, заявивши, що кохає іншого. Міняти прізвище Коляденко не стала, бо вже встигла зарекомендувати себе у шоу-бізнесі.

Після цього Дмитро мав стосунки з Іриною Білик. Він так і не зміг умовити співачку вийти за нього заміж, а через два з половиною роки спільного життя артистка заявила, що любить іншого і пішла.

Син танцюриста, Філіп, закінчив Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, професійно займався футболом, а зараз грає на клавішних та співає у гурті Kadnay.


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...