Дуже сучасний образ: Королева Летиція у шкіряній спідниці відвідала офіційний захід (фото)

Дружина короля Філіпа VI приїхала сьогодні на захід до AECC (Іспанська асоціація боротьби з раком), яка знаходиться в Мадриді. Її Величність часто відвідує цю організацію, інформують Патріоти України.

Ми ж раді побачити Летицію у новому образі. Цього дня дружина короля була стильно одягнена у шкіряну спідницю- міді з широким поясом, блакитну блузку з об'ємними рукавами, а також чорне кейп-пальто з хутряним коміром. Підібрала до образу Її Величність шкіряні туфлі-човники на підборах.

У королеви було розпущене волосся, вона одягла золоті сережки-кільця та захисну маску на обличчя. Навіть перебуваючи на вулиці, Летиція не знімає маску, подаючи правильний приклад підданим. Її денний аутфіт чудово доповнював не надто насичений макіяж.

Нагадаємо, на початку цього тижня королева Летиція відвідувала церемонію вручення Почесної медалі Королівської академії витончених мистецтв Сан-Фернандо асоціації Hispania Nostra Мадриді. Там ми її бачили в іншому образі.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...