Дуже відверто! Пишногруда наречена футболіста "Динамо" блиснула фігурою після пологів (фото)

Наречена футболіста київського «Динамо» Беньяміна Вербича Альвіна Царенко, яка народила в серпні словенцеві сина, порадувала своїх підписників в Instagram відвертими знімками, виставивши фотосесію в мереживній білизні, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що словенський легіонер «Динамо» закрутив роман з пишногрудою красунею, яка брала участь в зйомках для журналу Playboy, після розлучення з довгоногою датчанкою Амелі Бокел.

Про кохану Беньяміна Вербича відомо, що вона народилася в Києві і свого часу навчалася в столичному КПІ на кафедрі Медичних приладів і систем. У своєму акаунті в Instagram дівчина позиціонує себе як модель, художник та дизайнер.

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...