Два синочка і лапочка дочка: Відомий український співак показав рідкісне фото з усіма своїми дітьми

Арсен Мірзоян зараз одружений на Тоні Матвієнко, з якою виховує 5-річну дочку Ніну. Однак він зберіг хороші відносини з синами від першого шлюбу і навіть їздить з ними відпочивати. Так, зараз артист разом з дружиною і всіма своїми дітьми проводить час у засніженому Яремче, зазначають Патріоти України.

У своєму Instagram він поділився рідкісним кадром, на якому зображений з усіма своїми дітьми - синами Владом і Артемом і донькою Ніною. На знімку задоволене сімейство знято на вулиці на тлі сніговика, якого вони зліпили. Відзначимо, що хлопчики помітно підросли і навіть вже стали вище зоряного тата. Вони живуть разом з мамою в Запоріжжі, але регулярно бачаться з батьком.

"З Новим Роком та Різдвом! Божого всім благословення!" - звернувся до шанувальників Мірзоян. Користувачі мережі також привітали Арсена і його сім'ю зі святами і розчулилися сімейному фото.

  • Зі святом!!!
  • Сніговик-гуцул
  • Веселого Різдва!
  • Круто, у Вас хоч сніг є
  • Арсен, всю вашу чудову сім'ю зі святом Різдва! Бажаю Від щирого серця міцного здоров'я і нехай Боженька завжди оберігає Ваш будинок від негараздів!
  • А посимпатичніше не можна було "наваяти"?
  • Красиві дітки, два синочка і лапочка дочка
  • Сини вже вище тата

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...