"Дві години стихій на межі": Джамала виступила в Одесі, попри складні погодні умови, і викликала захоплення у фанатів (фото)

Джамала дала концерт в Одесі попри складні погодні умови. Артистка виступила на сцені літнього майданчика Морвокзал. Виконавиця представила відразу два нових альбоми - Ми та 5:45. На сторінці в Instagram Джамала опублікувала серію знімків з концерту, передають Патріоти України.

Зірка розповіла, що через сильний дощ і вітер постраждала апаратура. «Вчора було все. На початку концерту було жарко. Потім — сильний вітер, який, в принципі, працював як вітродуй та створював певну атмосферу. Після — почався дощ, але ви не злякалися і просто ближче підійшли до сцени.Ми плакали, сміялися, танцювали. Лякалися блискавок, але продовжували проводити з вами час.

Адже хороший концерт — це „справа двох“, комбо публіки з музикою. У якийсь момент стало заливати так, що у мене намок мікрофон, радіосистема й техніка почала чинити опір. Але і це нас не злякало. Ми продовжували. Дві години стихій на межі. Спека. Поривчастий вітер, який зносив все на своєму шляху. І як фінал — справжня „Злива“. З втрат — тільки мікрофон, покупка нового неминуча. З придбань — спогади на все життя!» — поділилася співачка.

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль перервала концерт в Одесі та висловила претензії до клубу, який організував її виступ.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...