"Дихати нічим і г*вном пахне": Макаревич пояснив, чому не може перебувати в Росії

Відомий російський музикантАндрій Макаревич, який виступає проти війни та путінського режиму, емігрував із сім'єю до Ізраїлю, оскільки в рідній країні, як висловився сам артист, йому "нічим дихати". Лідер рок-гурту "Машина времени" пояснив, що відрізняє його від тих людей, які залишились у Росії, передають Патріоти України.

На думку Макаревича, деякі росіяни вже так пристосувалися до диктатури та терору Кремля, що зовсім не бачать сенсу протистояти їм. Він порівняв путінський режим із запахом лайна, який громадяни держави-агресорки готові ігнорувати заради власного комфорту. Своїми думками рокер поділився в інтерв'ю Михайлу Шацу для його YouTube-каналу.

"Ось людина живе в якомусь місці, і все в неї добре, просто г*вном пахне. "Звикнути ж можна. Ну подумаєш, пахне. У нас у магазинах все є, дитячий садок поруч. Ну, пахне г*вном". А я не хочу нюхати запах г*вна – от і вся різниця", – пояснив Макаревич.

Музикант вважає, що в неволі, тобто в РФ, він не мав би шансів хоч якось впливати на ситуацію, допомагати і говорити правду. Зараз він почувається легко і вільно.

"Я не можу перебувати там, де дихати нема чим. Я переживаю за те, що відбувається з Росією. Переживаю за те, що відбувається з Україною. Але від моїх переживань ні гаряче, ні холодно. Тому я намагаюся допомагати як можу... Якщо ти хочеш робити те, що вважаєш за потрібне, дуже важливо, щоб тобі хоча б не заважали. Як тільки ти потрапляєш у ситуацію, де тобі не дають робити те, що ти вважаєш за потрібне, потрібно змінити місце", – висловився артист.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...