"Диктаторський блазень": Репера Серьогу в YouTube закидали дизлайками за любов до Лукашенка

Днями білоруський репер Серьога (Сергій Пархоменко) зробив комплімент самопроголошеному президенту Білорусі Олександру Лукашенку – артист потиснув йому руку, обійняв його і заявив, що у політика "найсильніше рукостискання в Європі", передають Патріоти України.


Після цього на Серьогу полилися потоки обурених коментарів з боку громадськості, зокрема і шанувальників його творчості. Останнє відео на каналі Серьоги в YouTube "Ток Ток для Санты" набрало вже більше 3 тисячі дизлайків проти 1,3 тисячі лайків.Як ти поясниш свій гнилий вчинок мільйонам землякам, які просто хочуть жити у вільній країні, не з кривавим диктатором? 534 політв'язнів. Як ти можеш тиснути руку, яка в крові? Жыве Беларусь!

  • Руки від крові складно відмити. Чи не так, Серьога? Тобі це на довго запам'ятають. Давно до такого ніхто не здогадувався. Диктаторський блазень.
  • Потискуючи руку кривавому Лукашенку, Серьога став в один ряд з ним, вбивцею і садистом. Ганьба!
  • В Україну можеш навіть не повертатися, а національній безпеці видворити з України і заборонити в'їзд. Раніше пісні були класні, а зараз все мимо.

Минулого року колишня дружина Серьоги Поліна Ололо заявила, що він відібрав у неї двох синів. Нещодавно Поліна програла суд в боротьбі за дітей. Сестра репера Серьоги звинуватила його в насиллі:

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...