"Дивом живі, вибрались із завалів": У будинок відомого українського музиканта в Києві влучила ракета

Відомий український музикант Микола Пацюк шокував, що в його будинок у Києві під час масованого обстрілу влучила російська ракета, передають Патріоти України.

Про це артист повідомив у своїх соцмережах та опублікував моторошні кадри, як намагався покинути зруйновану квартиру. Пацюк зізнається, що вижив завдяки тому, що під час тривоги перебував у коридорі та дотримувався правила двох стін.

Наразі квартира музиканта зруйнована. Також згоріла автівка Пацюка. Артист зізнався, що не знає, чи є щось вціліле з речей, але головне, що він цілий.

"Сьогодні (8 липня - прим. ред.) нас намагались вбити. Ми вижили, бо були в коридорі. Дивом живі, вибрались із завалів, цілі. Квартиру завалило, машина згоріла, не знаю, чи щось вціліло вдома", - розповів артист.

Зазначимо, Микола Пацюк – український музикант родом із Київщини. Він раніше грав у стилі абсурдного панку та ню-метал, а нині ж тішить індітреками. Відомі пісні артиста - "Ранок починається не з кави", "Інтертоп","1%" та інші.

"Його Величність не терпить дурнів": колишній службовець короля розповів про характер Чарльза ІІІ

середа, 24 липень 2024, 21:00

Сам чинний британський монарх завжди дуже добре підготовлений до будь-якої справи. Король Великої Британії Чарльз ІІІ іноді може проявити свій "жахливий" характер, але він "абсолютно не монстр". Про це виданню Еxpress заявив колишній королівський служб...

"Дякуємо, що живі": Сергій і Сніжана Бабкіни ледь не загинули під час обстрілу Росією Харкова

середа, 24 липень 2024, 20:00

Український співак Сергій Бабкін та його дружина Сніжана ледь не стали жертвами російської ракети. Повернувшись до України з-за кордону, подружжя винайняло на ніч будинок у Харкові, передають Патріоти України. . Зранку 24 липня відбувся приліт у сусід...