Дизайнерка і феміністка: Як виглядає 16-річна донька Ольги Фреймут (фото)

Дочка популярної української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл відзначає день народження - 17 лютого їй виповнилося 16 років. На сторінці в Instagram зіркова мама розмістила архівний кадр з донькою, на якому та помітно молодша, і зворушливо привітала її, передають Патріоти України.

Ольга зізналася, що через її кар'єру Златі довелося швидко подорослішати, але роки з нею були дуже щасливими. "Злата, тобі 16! Мені завжди здавалося, що не я тебе виховувала, а ти мене. Ось так у нас з тобою все навпаки. Але ці роки - найщасливіші, найзухваліші, най... Роки, виконані на фортісімумі. Яка вона у вас доросла! - Казали люди про Злату, коли та в 5 років перераховувала ліки з довгого списку, приписаних їй від запалення легенів. Я тоді раділа таким коментарям, хоча, коли твою дитину називають "дорослою", є причина задуматися, а де ж її дитинство? А дитинство неможливе без мами, і не обов'язково для цього бути сиротою. Залишитися без дитинства можна, коли мама займається осяйною кар'єрою", - написала Фреймут.

Ведуча також душевно зізналася доньці в любові. "Так, Злато, не все в моєму материнстві з тобою було хрестоматійним. Будь щасливою і благословенною Господом! В тобі галицька і шотландська кров, ти горда і незламна. Люблю тебе forever and one day. Моя прекрасна дівчинка", - емоційно додала Ольга.

Нагадаємо, у Фреймут троє дітей. Свого первістка Злату вона народила 17 лютого 2006 року в Лондоні від британця Ніла. Але від нього ведуча пішла, будучи вагітною. Правда, згодом спілкуванню батька і доньки вона не перешкоджала.

Дівчинка росте вельми самостійною - зараз вона без батьків живе і вчиться біля Лос-Анджелеса, в школі-інтернаті. Злата захоплюється дизайном - у неї вже є власний бренд одягу MITCHELL CLOTHING і був показ колекції. Також відомо, що юна бізнес-леді захоплюється танцями і неодноразово брала участь в різних постановках.

Крім того, сама Мітчелл називає себе хореографом і феміністкою. У своєму Instagram, де у неї вже 44,6 тисяч підписників, дівчина ділиться яскравими кадрами зі свого життя.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...