Дженніфер Лопес і Бен Аффлек відпочивають в Італії: Співачка вдягнула на публіку подарунок коханого (фото)

Американська співачка Дженніфер Лопес разом зі своїм обранцем Беном Аффлеком вирушила в італійське приморське містечко Амальфі. Закоханих під час морської прогулянки на яхті сфотографували репортери, повідомляють Патріоти України.

Аффлек був у світлих брюках і сірій футболці, тоді як Лопес – у білому топі в червону смужку, широких білих брюках і босоніжках на платформі (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Крім того, на шиї в акторки виднівся кулон із трьома золотими буквами – B, E, N. Цю прикрасу папараці помітили на її шиї відразу після дня народження, тому вони припускають, що це був подарунок Аффлека на 52-річчя коханої.

Відповідно до заяв ЗМІ, Аффлек подарував Джей Ло на день народження кілька ювелірних прикрас від одного з улюблених брендів поп-ікони – Foundrae.

Аффлек і Лопес насолоджуються відпочинком.

"Виготовлена на замовлення річ, яку Бен створив для Дженніфер, чітко висловлює їхню любов, але також є нагадуванням про їхню здатність до змін і зростання. Наприклад, один з обраних ним медальйонів уособлює стійкість, яку він описував як дике і неприборкане почуття", – розповіла газетам креативна директорка марки Бет Багдайкей.

Нагадаємо, що Лопес і Аффлек познайомилися на зйомках фільму "Глибокі води" в 2002 році та моментально закохалися одне в одного. Буквально через кілька місяців Бен запропонував Дженніфер стати його єдиною і подарував обручку. Однак у 2004-му вони заявили про розрив стосунків.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...