Дженніфер Лопес кардинально змінила стрижку заради нової фотосесії

Дженніфер Лопес за свою багаторічну кар'єру змінила чимало образів та зачісок. Попри те, що короткі стрижки не радять робити жінкам віком від 50 років, 52-річна американська зірка нікого не слухає і робить те, що вважає за потрібне. Тому не дивно, що артистка перевершила саму себе, прикрасивши обкладинку відомого видання з коротким каре, зазначають Патріоти України.

Зірка фільму "Весільний переполох" прикрасила березневий випуск відомого американського видання Rolling Stone. На обкладинці Дженніфер Лопес з'явилася в дивовижному образі, який зібрав величезну кількість захоплених відгуків шанувальників та лайків.

Для фотографа зірка позувала в незвичайному смокінгу-боді з ефектною лінією декольте, що доходить прямо до зони бікіні, а також у штанях-кльош із заниженою лінією талії. Її образ завершили трендові однакові масивні браслети на обох руках, великі сережки-кільця, які вже стали візитною карткою нарядів зірки. Але найбільшу увагу привернула зачіска Дженніфер Лопес.

Артистка, яка в житті носить довге волосся, постала в кадрі з каре на пару сантиметрів нижче лінії підборіддя. Стилісти зробили рівний проділ і поклали локони ідеально рівно, а також нанесли яскравий макіяж.

Для видання Дженніфер Лопес змінила кілька ефектних нарядів, включаючи нюдове боді та цікавий білий комбінезон з бриджами, голою спиною та трендовими вирізами.


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...