Дженніфер Лопес у бюстгальтері порадилася з фанами щодо свого гардеробу (фото)

52-річна американська актриса та співачка Дженніфер Лопес вирішила порадитися з фанатами, опублікувавши в Instagram дві фотографії, передають Патріоти України.

На одній вона зображена в одному лише чорному шкіряному топі-бюстгальтері, на іншій зверху надягнутий розстебнутий жакет із того ж матеріалу. Зірка поцікавилася у 192 мільйонів своїх підписників, як їй краще — у жакеті чи без. Думки розділилися. Одні говорили в коментарях, що краще без жакета, інші — у жакеті, а треті вирішили, що Джей Ло хороша у будь-якому вигляді.

Дженніфер навіть оголосила голосування. Підрахунок голосів ще не завершений, але поки що лідирують ті, кому подобається її більш прикритий багатошаровий образ.


"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...