Джордж та Шарлотта через це дуже сперечаються: Принц Вільям розповів про сімейний ранковий ритуал

Принц Вільям та Кейт Міддлтон. Фото: REUTERS/Henry Nicholls.Принц Вільям став учасником аудіопрограми на стрімінговому сервері Apple Fitness+ у проєкті Time to Walk. Про це повідомляє CNN. У рамках проєкту знаменитості діляться порадами щодо здорового способу життя, інформують Патріоти України.

Під час запису герцог здійснює прогулянку маєтком королеви в Сандрінгемі в Норфолку, повз церкву Святої Марії Магдалини й до Анмер-Холла, де він проживає разом з дружиною Кейт Міддлтон та дітьми. Під час епізоду принц обговорив важливість підтримки психічного здоров’я та розповів про музичні уподобання своєї сім'ї.

Принц також згадав, як Тейлор Свіфт витягла його на сцену під час благодійного концерту у 2013 році та змусила співати разом з нею та Джоном Бон Джові. «Я встав, як цуценя, і сказав: „Так, добре, чудова ідея“», — зазначив він.

У дитинстві Вільям з братом Гаррі та їхньою матір'ю принцесою Діаною слухали хіт Тіни Тернер Simply The Best, коли вона везла їх до школи-пансіону. «Це було схоже на справжній сімейний момент», — говорить Вільям.

За словами герцога Кембриджського, їх з Кейт Міддлтон діти успадкували його любов до музики. «Іноді на нашій кухні точиться суперечка між Шарлоттою і Джорджем, яка пісня звучатиме цього ранку. Мені доводиться ухвалювати нелегке рішення і треба бути справедливим. Якщо сьогодні, наприклад, перемагає Джордж, то завтра неодмінно має перемогти Шарлотта. Добре, що поки що Луї зберігає нейтралітет. Однією з пісень, яку зараз люблять діти, є трек Шакіри Waka Waka. Шарлотта бігає по кухні у своїх балетних костюмах чи сукнях. І змушує всіх приєднуватись до її імпровізацій. Вона божеволіє від молодшого брата. Тому переслідує Луї, намагаючись одягти його в різні костюми. Мабуть, це найщасливіші ранкові моменти, що гріють душу цілий день», — цитує принца Вільям видання Express.

Герцог також додав, що прокидатися у понеділок уранці йому допомагає трек AC/DC Thunderstruck.

Актриса Марія Машкова назавжди зреклася свого батька-путініста

неділя, 28 квітень 2024, 5:58

Російська акторка Марія Машкова, яка емігрувала до Америки, розповіла, що більше не думає про свого батька і не переймається щодо стосунків із ним після того, як він закликав її покаятися за засудження війни в Україні та повернутися в Росію. В одному з...

"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...