DZIDZIO в шоці від того, за ким упадав впродовж усього шоу "Маска": Могла б бути чудова гей-родина (відео)

DZIDZIO також не впізнав рідну куму у костюмі Скандалу

Переможець у образі

Популярне детектив-шоу «Маска» на телеканалі «Україна» завершилося шоком — його переможцем став MELOVIN, маску якого детективи не змогли розсекретити протягом 2 місяців (!).

Більше того, оскільки образ Жирафи був жіночим, співак DZIDZIO визнавався їй у романтичних почуттях, а у фіналі навіть запропонував вирушити з ним до Португалії на Новий рік.

І хоча після викриття від початкових намірів артист почав енергійно відмовлятися, бісексуал MELOVIN привселюдно прийняв пропозицію, заодно похвалившись величезними оберемками квітів та подарунками від DZIDZIO.

Трохи відстала від переможця ще одна учасниця шоу – Оля Цибульська, яка переховувалась під маскою Скандала. Однак і її поява стала несподіванкою. Оля Полякова навіть не стримала міцного слівця.

Нагадаємо, раніше суддів шокувала Віра Брежнєва, яка з'явилася на шоу у костюмі Винної Кралі, а під костюмом Мухомора — «улюбленця» Олі Полякової — переховувався співак Олег Кензов.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...