Ефект брудного волосся: Катя Осадча зробила трендову зачіску 2022 року - ви будете здивовані (фото)

Катя Осадча постійно з'являється на екрані з цікавими зачісками. Коли вона знімається для програми "Світське життя", незмінною ведучою якої є вже дуже багато років, її укладання нерідко прикрашають різні капелюшки та аксесуари. У повсякденному житті вона віддає перевагу простому хвостику, а також не використовує макіяж, зазначають Патріоти України.

Наразі Катя Осадча щодня зайнята на зйомках нового сезону вокального проєкту "Голос країни". З шанувальниками вона ділиться кадрами з-за лаштунків, показуючи свої ефектні образи.

Цього разу успішна українська ведуча з'явилася в кадрі в розкішній комбінованій чорній сукні із сріблястою вставкою, без бретелів та ефектним розрізом на спідниці. Образ вона завершила сріблястими босоніжками та трендовою у 2022 році зачіскою.Стилісти уложили локони Каті Осадчої так, щоб вони виглядали, ніби вона щойно вийшла з душу або тиждень не мила волосся. Саме "ефект брудного волосся" на сьогоднішній час перебуває на піку популярності. А цей тренд зародився після того, як моделі на покази приходили з брудною головою, адже їм і так виливають на голову тонну лаку та засобів для укладки.

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...