Екс-"холостяк" збив людину у центрі Києва

Екс-"холостяк" Макс Михайлюк потрапив у дорожньо-транспортну пригоду в Печерському районі Києва. Він збив пішохода, коли той намагався перебігти дорогу, інформують Патріоти України.

За словами Макса, він намагався пригальмувати, але було занадто пізно. Люди почали перебігати дорогу в недозволеному місці, і він не встиг зреагувати. В результаті потерпілого забрала швидка допомога.

У МВС виданню "Сьогодні" підтвердили дану інформацію. "Така ДТП була. Постраждалий пішохід госпіталізований з травмою голови. На місці працювала слідчо-оперативна група", - повідомили у відомстві.

Варто відзначити, що сам Михайлюк нічого не говорив з цього приводу. Цією подією він не ділився зі своїми підписниками в Instagram. Нагадаємо, Макс Михайлюк був головним героєм десятого сезону реаліті "Холостяк". У фіналі він вибрав Дашу Ульянову, але вони розлучилися, бо дівчина не змогла пробачити своєму коханому зраду.

Пізніше Макс познайомився з моделлю Дашею Хлистун. У них народилася дочка Адріана, а після пологів молоді батьки узаконили свої стосунки.


"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....