Екснаречена Кличка зробила операцію зі зменшення грудей: Як змінилася акторка та чому наважилася на пластику (фото)

Колишня наречена відомого українського боксера Володимира Кличка, популярна американська акторка Гайден Панеттьєрі зізналася, що зробила операцію зі зменшення грудей. Звернутися до пластичного хірурга 33-річна зірка наважилася у листопаді 2022 року, передають Патріоти України.

Що цікаво, понад 10 років тому акторка навпаки збільшувала свій бюст. Це сталося саме в той період, коли вона зустрічалася з українським спортсменом. Однак у зміненому тілі Панеттьєрі, як зізналася вона сама в інтерв'ю Women's Health, було некомфортно.

"Мені здавалося, що моє тіло не належить мені... Не думаю, що є щось неправильне в тому, що хтось бажає щось підкоригувати, якщо це надасть йому впевненості у собі. Це все, що я можу сказати. Моя впевненість повернулася", – прокоментувала зірка фільмів "Крик" та "Добийся успіху"На сторінках глянцю знаменитість показала, як вона виглядає після операції зі зменшення грудей.
Варто зазначити, що Гайден пройшла не тільки зовнішню, а й внутрішню трансформацію. Зокрема, повністю відмовилася від алкоголю та наркотиків, від яких була залежна більшу частину свого життя.

"Моє тіло ніби сказало "досить". Мені виповнилося 30. Моє обличчя було набряклим. У мене була жовтяниця. Мої очі були жовті. Мені довелося звернутися до фахівця з проблем печінки. У мене трималася вага, яка зазвичай не є нормальною. Моє волосся було тонким і збивалося в ковтуни", – згадала Панеттьєрі період, коли вирішила остаточно зав'язати зі згубними звичками.

Нагадаємо, раніше Панеттьєрі шокувала шанувальників несподіваним зізнанням – із 15 років вона страждає від наркотичної та алкогольної залежності. Саме з цієї причини кінозірка розійшлася з Володимиром Кличком та відправила їхню спільну доньку Каю-Євдокію до Києва на виховання батькові. Після того, як лікарі сказали акторці, що її печінка відмовляє, вона ухвалила тверде рішення нарешті зав'язати зі шкідливими речовинами.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...