Експрессекретарка президента Мендель відповіла, чи ображається на Зеленського через звільнення з посади

Юлія Мендель пішла з цієї посади з власної ініціативи. Образ на главу держави вона не має. Про це Мендель розповіла в ефірі телеканалу OBOZREVATEL, зазначають Патріоти України.

"Я пішла сама. Ми про це розмовляли з президентом", – наголосила дівчина.

"У мене нема якихось образ, я не пішла, стукнувши дверима", – наголосила експрессекретарка.

Відповідаючи на запитання читача, чому президент Зеленський "позбувся" майже всіх, з ким ішов на вибори, зокрема, колишнього глави Офісу президента Андрія Богдана, ексгенерального прокурора Руслана Рябошапки, ексспікера парламенту Дмитра Разумкова, Мендель зауважила, що кожен випадок слід розглядати окремо."Я би не ставила таке запитання, тому що це означає, що кожну історію, кожну людину ми намагаємося вписати в якусь формулу. Я не вірю, що є якась єдина формула для цього", – зауважила вона.

"Політика – це мистецтво переговорів і можливостей. Я не вписувала б усіх людей в одну формулу, тому що, мабуть, у кожного були якісь свої певні причини. Хтось не знайшов спільної мови, хтось перестав підтримувати певні ініціативи, хтось просто перестав бути командним гравцем і вирішив об’єктивізуватися в політиці", – припустила Мендель.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...