Ектор Хіменес-Браво вперше розповів, як його побили майже до смерті і кинули в лісі, і висловився про варварство РФ

Колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, який вже багато років живе і працює в Україні, згадав страшну історію з минулого і порівняв її з війною в нашій країні, передають Патріоти України.

Він розповів, що багато років тому в Колумбії, коли там була мафія Пабло Ескобара, бандити побили його майже до смерті і кинули в лісі. За його словами, навіть той жах, який він пережив, неможливо порівняти з тим, що зараз відбувається в Україні.

"Я порівнюю свої відчуття цієї війни з подіями в Колумбії, коли там була мафія Пабло Ескобара. Колись давно ці бандити вивезли мене в ліс і побили майже до смерті, кинувши там. Там творилося повне свавілля і жах. Але навіть той жах неможливо порівняти з цим. Це якийсь геноцид і Гітлер в 21 столітті", - розповів шоумен.

Хіменес-Браво додав, що дуже болісно переживає війну в Україні, адже він її дуже любить. Він навіть уявити собі не міг, що в цивілізованому світі в 21 столітті можливо те, що зараз влаштувала Росія на території України.

"І хто міг подумати, що з'являться варвари, які почнуть війну в 2022 році... Ґвалтуватимуть дітей, жінок, вбиватимуть бабусь і дідусів, мирних жителів, чоловіків. Що будуть бомбити міста. Тр*хані фашисти просто вбивають частинку мене, частину України", - додав Ектор.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...