Еллерт кусає лікті? Ксенія Мішина на пляжі Абу-Дабі підкорила красою в коротких шортах та топі

Ксенія Мішина вирішила знову побалувати себе, і в черговий раз в цьому році вирушила у подорож. Українська актриса поділилася з фанатами кадрами на пляжі, похвалившись своїм чудовим зовнішнім виглядом, зазначають Патріоти України.

Місцем свого призначення зірка серіалу "Фортечна" обрала розкішний курорт All-inclusive у Перській затоці в Абу-Дабі. У поїздку Ксенія Мішина вирушила не сама, а разом із двома своїми подругами. Заселившись у номер, артистка показала невеликий балкончик із плетеними меблями та м'якими подушками, а також чудовий краєвид на дворик з басейном та шматочок затоки.Після цього екс-"Холостячка" поділилася відеозаписом, створеним на пляжі. "Нехай переможе кохання", - зазначила в публікації актриса. У кадрі Ксенія Мішина постала у гарному літньому комплекті: коротких шортах та сорочці з коротким рукавом у тропічний принт, доповнивши образ темно-зеленим топом.

Шанувальники були зачаровані зовнішнім виглядом зірки, залишивши безліч захоплених компліментів під публікацією. "Це дуже красиво", "Ухти", "Краса", "Хорошого відпочинку вам, і нехай любов вас завжди супроводжує", "Кохання найсильніше", "Дуже красиво", "Краса", "На це можна дивитися вічність", "Ксюша ти супер, кохання тобі справжнього та взаємного", - пишуть шанувальники.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...