Еллерту вже є до кого ревнувати? Ксенія Мішина вийшла на червону доріжку Одеського кінофестивалю в компанії зіркового колеги (фото)

Популярна актриса та суддя перезапуску проєкту Україна має талант Ксенія Мішина представила новий фільм зі своєю участю. Колишня героїня реаліті Холостячка, яка нещодавно розійшлася з Олександром Еллертом, стала гостею відкриття 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю. На червоній доріжці 32-річна Мішина з’явилася в компанії зіркового колеги, 30-річного актора Артемія Єгорова, повідомляють Патріоти України.

Популярні актори презентували новий фільм зі своєю участю Сусідка. Про це Мішина повідомила в Instagram Stories та показала свій образ для урочистої церемонії. Зірка позувала в білосніжній сукні з асиметричною спідницею від VALERY KŌVALSKA та чорних босоніжках. Єгоров обрав класичний смокінг з метеликом.



"Я шокована і маю їхати до своєї родини": У Ніколь Кідман сталося горе

неділя, 8 вересень 2024, 12:22

У родині голлівудської акторки Ніколь Кідман сталося горе, передають Патріоти України. В артистки померла мама - Жанель Енн Кідман. Як пише видання People, знаменитість про це дізналася, коли перебувала на острові Лідо, Італія. Кідман туди прибула на В...

"Я не знаю, чи змогла би так": Українська акторка розповіла, як Алла Пугачова здивувала всіх на зйомках у Києві

неділя, 8 вересень 2024, 7:20

Українська акторка Тетяна Шеліга, яка свого часу брала участь у створенні музичного фільму "За двома зайцями" за мотивами однойменної п'єси Старицького, розповіла, як вела себе на зйомках в Києві російська співачка номер один Алла Пугачова Вона виконув...