Елтон Джон потрапив до лікарні після нещасного випадку

76-річний британський співак Елтон Джон потрапив до лікарні після падіння у своєму будинку в Ніцці. Як повідомляє газета Nice Matin, інцидент стався вночі з 27 на 28 серпня, передають Патріоти України.

Сьогодні вранці його госпіталізували в одну з лікарень Монако. Відзначається, що у артиста незначні травми, проте спостереження лікарів не завадить

Варто відзначити, що останні кілька років проблеми зі здоров'ям ніби переслідують знаменитість. У 2020 році він скасував турне через пневмонію, в результаті якої втратив голос.

Ще кількома роками раніше він переніс складну операцію. Так, в 2017 році у нього виявили рак простати. Після операції з видалення ракових клітин у нього почалися ускладнення.

Елтон опинився в реанімації, а після чого з'ясувалося, що у нього з'явилася ще й інфекція. Джон у своїх мемуарах розповідав, що лікарі не давали йому ніяких гарантій, а навіть навпаки говорили тоді, що до смерті йому залишилося всього лише 24 години.

Чим відомий Елтон Джон

Елтон Джон - успішний британський музикант, який отримав масу престижних премій - "Греммі", "Оскар", "Золотий глобус", "Тоні" та інші.

Серед його найпопулярніших пісень такі як "I'm Still Standing", "Sacrifice", "Cold Heart", "Don't Go Breaking My Heart", "Hold Me Closer" і так далі.

Відомо, що Елтон Джон справив помітний вплив на розвиток легкого року. Один з найбільш комерційно успішних виконавців 1970-х років і один з найуспішніших рок-виконавців Великої Британії.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...