"Енергія вільної жінки!": Повністю гола Брітні Спірс розповіла про своє нове життя (фото, відео)

Брітні Спірс, яка не так давно отримала повну свободу від опіки батька, не може зупинитися демонструвати її. І найкращим проявом співачка вважає оголені фото, зазначають Патріоти України.

"Енергія вільної жінки ніколи не відчувалася краще" – написала вона під черговим з них.

Брітні позує повністю голою – на ній одягнуті тільки білі гольфи і чокер. Інтимні місця вона прикрила лише стікерами. Картину доповнив макіяж зі smoky eyes і розпатлана зачіска. Це вже не перший раз, коли 40-річна зірка висловлюється про свою свободу, використовуючи для цього відверті кадри. Раніше вона ділилася спекотними фото зі своєї романтичної поїздки з бойфрендом Семом Асгарі.

Цього разу вона відключила можливість коментувати її пост, так що фанати не змогли висловити своє захоплення. Хоча зазвичай вони в основному радіють подібним проявам Спірс.

Пізніше вона додала ролик, де постала у відвертому купальнику рожевого кольору. "Це мій перший купальний костюм з високою талією... Моєму нареченому він подобається, але я не впевнена... Це до біса круто, тому що ви можете регулювати його по висоті або внизу", – поділилася вона.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...