Енріке Іглесіас таємно одружився на відомій росіянці

Іспанський співак Енріке Іглесіас після 20 років стосунків з російською тенісисткою Анною Курніковою все ж освідчився їй. Про це розповів його старший брат Хуліо Іглесіас на шоу Sonsoles Oneg, передають Патріоти України.

За його словами, Енріке таємно зіграв весілля з Курніковою незважаючи на те, що вони багато років не планували вступати в офіційний шлюб. Навіть троє спільних дітей ніяк не впливали на їхнє рішення.

Сам співак і його дружина ніяк не коментують цю новину. Вони намагаються триматися подалі від папараці і не розповідають про своє особисте життя.

Варто відзначити, що Іглесіас і Курнікова познайомилися в 2001 році на зйомках кліпу артиста. Подейкують, що іскра між ними відразу ж пробігла, а вже через рік вони разом з'явилися на одній з музичних премій. Уже в 2017 році у пари народилися близнюки Ніколас і Люсі, а незабаром Курнікова народила ще одну дочку Мері.
Чим Енріке Іглесіас займається зараз

Незважаючи на те, що кілька років тому він почав замислюватися про завершення музичної кар'єри, він все ж продовжив виступати. За останній час він побував з концертами в Мексиці, Румунії, Албанії та інших країнах.

Шанувальники із захопленням його зустрічають. До того ж він неодноразово цілувався і обіймався зі своїми фанатками. А ось його дружина більше часу приділяє сім'ї і дітям. Варто відзначити, що в соцмережах вона часто показує їхні спільні фото, а ось що вона думає про повномасштабне вторгнення Росії в Україну - невідомо. Курнікова мовчить про велику війну.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...