Епідемія камінгауту: Солістка KAZKA публічно зізналась у своїй нетрадиційній орієнтації

Олександра Заріцька заявила, що підтримує прайди і квір-людей.

Солістка популярної групи KAZKA назвала себе квір-людиною і сказала, що підтримує ЛГБТ-прайди. Про це вона сказала в програмі "Світське життя", передають Патріоти України.

"Я відношуся до тих людей, які підтримують прайди і всі меншини і квір-людей. Я сама себе вважаю квіром. Взагалі, квір-люди - люди, які трохи нестандартні у всіх обсягах нашої культури. Тому, це така тендітна частина нашого суспільства, яку треба берегти і за яку треба стояти і битися, якщо треба", - сказала зірка.

До слова, квір - це збірний термін, який використовується для позначення людини, що відноситься до сексуальних меншин, тобто того, чия сексуальність відрізняється від суспільної більшості. Також співачка розповіла, що про бісексуальність MELOVIN вона знала ще задовго до того, як він публічно в цьому зізнався. Зарицька вважає його сміливою людиною, і чим більше буде таких людей, тим швидше іншим стане зрозуміло, що це нормально.

"Звичайно, я знала про це, його бісексуальність, і я знала, що він зробить такий крок. Я пам'ятаю, він думав, як це зробити. І саме без слів, як ми всі бачили. Я знаю, що багато людей все життя не можуть розповісти батькам, нікому. MELOVIN - дуже смілива людина. Чим більше таких сміливих людей, тим швидше ми покажемо, що це нормально", - розповіла Заріцька.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...