"Еротично освячуємо видатні пам'ятки": Антін Мухарський із молодою дружиною відверто розповіли про своє інтимне життя

Український телеведучий, актор та письменник Антін Мухарський щасливий разом із молодою дружиною Єлизаветою Бєльською. Про це вони розповіли у "Світському житті", передають Патріоти України.

На 19 років молодша Єлизавета підтримує усі творчі експерименти свого коханого. Зараз вона співведуча його програми, а сім років тому була упорядницею його книги. "Наші стосунки починалися не з кохання. Вони починалися з поваги і довіри. Ми працювали в офісі. А близькі ми стали – конкретна дата: 24 серпня 2014 року", - пригадав Мухарський.

Аби стосунки протрималися якомога довше, пара почала все з чистого аркушу. "Ви берете мене як людину, яка тільки-но ступає на шлях нової родини, тому ось моя довідка. Резус фактор, аналізи того і того, кількість гемоглобіну, відсутність інфекцій в організмі після бурхливого життя. У мене досить бурхливе життя було попереднє", - розповів артист.

Пара спочатку таємно повінчалася у Києві, а потім побралася у Туреччині у консульстві. Закохані розповіли, що полюбляють небанальні втіхи. Особливо подружжя надихають подорожі з еротичним ухилом: "Античні міста, розкопки, замки, палаци, якісь особливі місця на природі і там ми їх, так би мовити, еротично освячуємо", - сказала Бєльська.

"Так ми освятили Парфенон, ми освятили замок у Стокгольмі, ми освятили храм Німфеї у Туреччині. Багато місць в Європі. Ми отримуємо збудження від предметів мистецтва", - додав Мухарський.

Цікаво, що навіть після декілька років вінчання пара називає одне одного на "ви". "Я хочу вберегти наш простір від зневаги одне до одного", - пояснив рішення подружжя Мухарський. "Важко посваритись, на ви ти не зможеш вжити якесь нечемне слово", - додала Бєльська.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...