"Если нас не любят...": Пугачова дала мудру життєву пораду, яка захопила шанувальників

На завершення одного зі своїх інтерв'ю Алла Пугачова звернулася до глядачів із закликом. Легендарна співачка, улюблениця мільйонів нагадала людям про головне: про значення почуття любові у житті кожної людини, передають Патріоти України.

"Если каждый человек хоть чем-то поможет другому, то вы обновите себя, свои чувства, и вы приблизитесь к Богу, потому что Бог — это любовь", - сказала Алла Борисівна.

Зробивши коротку театральну паузу у своїй промові, неперевершена і неповторна Примадонна завершила свою думку словами: "Будем любить. Если нас не любят, будем любить мы и помогать друг другу".

За спиною у знаменитості стільки невдалих стосунків із чоловіками, розчарування, з якими прийшла життєва мудрість. Невдачі в особистому житті не змогли зламати дух сильної жінки, яка розуміє, що любити потрібно навіть тоді, коли почуття нерозділене.

"С наилучшими пожеланиями всегда ваша не под чужим именем, под своим Алла Пугачева", - так неординарно попрощалася з телеглядачами зірка радянської та російської естради. Шанувальники Примадонни миттєво відреагували на побачене захопленими коментарями:

"Молодец! Умница! Все правильно!";

Спаси Господи тебя и твоих близких. Спасибо за хорошие слова!";

"Умничка! Мудрая женщина! Красотка!";

"Обаятельная и суперская! Огромное сердце любви! Золотые слова".


Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...