Фанати були дуже здивовані: Мішина показала образ "української Мерилін Монро" (фото)

Українська акторка, головна героїня першого сезону реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина з'явилася в абсолютно новому образі: з об'ємною зачіскою, яскравим макіяжем і у вбранні з оголеними плечима. Шанувальники в коментарях відзначили, що не відразу її впізнали, а також порівняли зірку з американською акторкою і моделлю Мерилін Монро, передають Патріоти України.

Відповідними кадрами знаменитість поділилася на своїй сторінці в Instagram. На ній була легка сукня з масивним вузлом на шиї, довге волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі був макіяж із використанням рожево-фіолетових тіней та насиченої червоної помади (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Завершували ефектний лук різні персні та сережки, а також величезна кількість рожевих рум'ян на вилицях. Фанати були в захваті від побаченого. Ось деякі їхні коментарі: "Я подумала, що це Даша Астаф'єва", "Українська Мерилін Монро", "Ви на цьому фото на Астаф'єву схожі!", "Дуже гарна в будь-якому образі", "Неймовірна, дуже красиво, стильно і модно", "Ідеальна!".

Ксенія Мішина – українська акторка театру і кіно. Вона була учасницею шоу "Танці з зірками" в парі з хореографом Євгеном Котом, де вони стали переможцями. Восени минулого року стартував реаліті-проєкт "Холостячка", в якому головною героїнею була Ксенія, вибравши у фіналі сценариста і коміка Олександра Еллерта.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...