Фанати у траурі: Померла російська зірка серіалів "Татусеві дочки" та "Москва сльозам не вірить"

У Росії померла відома актриса, яка зіграла в серіалах "Москва сльозам не вірить" і "Татусеві дочки". Тетяна Жукова-Кіртбая зіграла понад 100 ролей і продовжувала свою кар'єру аж до своєї смерті. Зірки "татових дочок" не стало 9 серпня, повідомили в прес-службі театру "Співдружність акторів Таганки", де російська актриса працювала в останні роки, зазначають Патріоти України.

"З 1966 року Тетяна Іванівна була актрисою Театру на Таганці, а в 1992 прийшла працювати в театр "Співдружність акторів Таганки". На рахунку Тетяни Іванівни ролі в більш ніж сорока фільмах. Для колективу "Співдружності акторів Таганки" Тетяна Іванівна була справжньою берегинею професійних традицій і наставником для молодих колег", — вказується в повідомленні.

Тетяні Жуковій-Кірбая був 81 рік. Причини смерті актриси поки що не повідомляються. У серіалі" Татусеві дочки" артистка зіграла роль пенсіонерки Жихарєвої, яка жила по сусідству з сім'єю Васнецових. А в "Москва сльозам не вірить" актриса постала в образі працівниці хімчистки. Тетяна Жукова-Кіртбая запам'яталася багатьом як виконавиця ролей літніх жінок з непростим характером. У такому амплуа вона також постала в серіалі "Моя прекрасна няня".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...