Фанати у траурі: Померла знаменита італійська співачка і актриса - її хіти пам'ятають всі

В Італії померла знаменита італійська співачка та актриса Рафаелла Карра. Кілька тижнів тому артистці виповнилося 78 років. Як повідомляють близькі друзі, Рафаелла Карра в останні роки сильно хворіла і померла в одній з клінік Риму.Про смерть артистки повідомив її близький друг, режисер Серджо Япіно. Про це повідомляє видання La Repubblica, передають Патріоти України.

Рафаелла Карра народилася 18 червня 1943 року в Болоньї. З раннього дитинства вона брала участь в телепостановках, а в 8 років її відправили до Риму для навчання театральному мистецтву.

Свою першу роль в кіно Карра отримала в 1952 році у фільмі "Муки минулого". В юності вона знялася в багатьох фільмах і серіалах, а в 1970-х роках захопилася музикою і почала записувати власні альбоми та виступати як співачка.

Також Рафаелла Карра виступала як танцівниця і була популярною телеведучою. В кінці 1970-х вона активно гастролювала по всій Європі, а також в США і СРСР. У 1980-1990-хх роках вона активно знімається в кіно і серіалах, виступає на різних музичних конкурсах і веде кілька музичних передач і фестивалів, в тому числі - стає ведучою фестивалю Сан-Ремо і Євробачення.

За своє життя Рафаелла Карра випустила понад 70 музичних альбомів і 36 збірок, знялася в більш ніж 50 фільмах, випустила кілька книг. Її знаменитий хіт A Far L'amore CominciaTu любили в багатьох країнах світу.

Офіційно заміжня Карра ніколи не була, але її пов'язувала тривалі відносини з футболістом "Ювентус" Джино Станкіні, композитором Джанні Бонкомпаньї, хореографом і режисером Серджо Япіно.

Дітей в артистки не було, і вона неодноразово заявляла про те, що не хоче ставати "матір'ю на пів ставки". Однак Карра підтримувала дітей з країн третього світу і завдяки її програмі Amore усиновили понад 150 тисяч дітей. В останні роки життя Карра сильно хворіла. Лікарі діагностували у неї рак легенів, але артистка приховувала свою хворобу.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...