Фанати у захваті! Катя Осадча показала обличчя без макіяжу й ретуші (фото)

Модель і телеведуча Катерина Осадча порадувала шанувальників новими фотографіями з ненафарбованим обличчям. 38-річна українка показала, як вона виглядає без фільтрів і макіяжу, передають Патріоти України.

Світлини, зроблені на природі, модель оприлюднена на особистій сторінці в Instagram 21 жовтня. Шанувальники засипали зірку компліментами за прекрасний зовнішній вигляд .

Осадча позувала в простому чорному гольфі з рожевою смужкою та зібраними волоссям, лежачи на траві. Навколо жінки видно багато жовтих осінніх листочків. На милих фотографіях зірка посміхалася. "Осінь без фільтрів (і без гриму). Ловимо тепло", – написала в своєму пості знаменитість.

У коментарях багато хто зазначив, що жінка може похвалитися природною красою і чудово виглядає без макіяжу. "Красуня", – зробили комплімент українці фанати.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...