Фанати в смутку: Названо офіційну причину розлучення Дженніфер Лопес і Бена Аффлека

Американська співачка Дженніфер Лопес, яка днями подала на розлучення із актором Беном Аффлеком вказала причину свого рішення в судових документах, як цього вимагає закон. Журналісти отримали доступ до деталей розриву однієї з найяскравіших пар шоу-бізнесу, передають Патріоти України

Як пише People, виконавиця прагне розділити майно, але ніяких виплат від колишнього не чекає. Навпаки, вона прагне мінімізувати спогади про Аффлека в майбутньому.

Для цього артистка вирішила повернути дівоче прізвище. Як причину розлучення Лопес вказала "непримиренні розбіжності", що дуже часто пишуть, коли не хочуть вдаватися в подробиці розставання.

Артистка зажадала розділити їхнє майно. В розгорнутій відповіді йдеться: "Точний характер та обсяг активів та зобов'язань на даний момент позивачу невідомий. Позивач залишає за собою право внести зміни до цього клопотання, коли це буде з'ясовано". Простіше кажучи, фінансову складову експодружжя ще не обговорювало.

Нагадаємо, закохані зареєстрували шлюб в 2022 році. Знаменитості хотіли провести урочистий день у спокійній атмосфері, насолоджуючись присутністю одне одного, тому відвідали маленьку каплицю а Лас-Вегасі. Пізніше відбулося урочисте святкування.

Вони не прожили разом і двох років у новому статусі. За сімейною драмою зірок стежать уже кілька місяців. Вони й не приховували, що живуть окремо, не виходять у світ разом і уникають запитань про шлюб. Як розповів інсайдер, ініціаторкою розставання була Лопес.

Одного разу співачку помітили в орендованому будинку кінорежисера у Брентвуді, Лос-Анджелесі, проте примиренням та зустріч не закінчилася. У мережі жартують, що актор придбав власне житло в день народження колишньої, щоб її позлити, а та, бажаючи помститись, подала заяву на розлучення в другу річницю їхнього шлюбу.

"Авторитет Андрія Данилка, на мій погляд, закінчується його піснями": Кондратюк розніс Сердючку за російську мову

субота, 24 серпень 2024, 18:30

Український продюсер Ігор Кондратюк висміяв тези шоумена Андрія Данилка, відомого як Вєрка Сердючка, щодо російської мови. Титан українського шоубізу вважає зірку "геніальним актором", але його думку щодо мовного питання авторитетною не вважає, передаю...

"Мені запропонували": Аліна Шаманська приголомшила, яку найбільшу суму заробляла завдяки блогу

субота, 24 серпень 2024, 12:45

Українська блогерка-мільйонниця Аліна Шаманська розповіла про свої заробітки завдяки блогу,, передають Патріоти України. Активно вести сторінку в Instagram знаменитість почала давно, однак популярною серед аудиторії вона стала під час вагітності. Коли ...