Фанати в захваті! DZIDZIO показав рідкісне фото мами, на яку схожий як дві краплі води

DZIDZIO не може похвалитися тим, що бачиться з мамою щодня. Це пов'язано з тим, що Галина Янівна вже тривалий час живе та працює у Португалії. Днями жінка відзначала день народження, і артист поділився рідкісною фотографією своєї красуні-мами, на яку схожий як дві краплі води, зазначають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Михайло Хома, він же DZIDZIO, опублікував фото мати. У кадрі Галина Янівна зображена в милій сукні в квітковий принт і з букетом тюльпанів. Успішний український музикант, актор та режисер привітав маму з ювілеєм, а також повідомив, що незабаром приїде до неї в гості.

"Матусю моя рідненька, з днем народження, з ювілеєм!!! Люблю, ціную і дякую за все. Незабаром буду", - зазначив у публікації DZIDZIO.

До привітань приєдналися численні шанувальники та зіркові друзі співака – Олександр Пономарьов, кума Ольга Цибульська, Дмитро Ступка та навіть колишня дружина Михайла Хоми.

Кілька років тому Галина Янівна дала рідкісне інтерв'ю, розповівши про те, яким був її син у дитинстві."Коли він ще був маленьким, співав, моя мама завжди думала, що він буде священиком, я мріяла, що він буде оперним співаком, так сталося, що він став естрадним виконавцем. У дитинстві були фільми про Бені Хілла, комедійні, і він завжди говорив: "Я зніматиму такі фільми, я гратиму так, як він".

Так і сталося. На сьогоднішній час DZIDZIO випустив вже кілька комедійних картин, включаючи "DZIDZIO: Перший раз", "Свінгери" та "Де гроші".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...