Фанати вражені: Джамала показала свою красуню-сестру, на яку дуже схожа (фото)

Джамала виросла в Криму, в селі Малоріченське під Алуштою. Її батько - кримський татарин, а мама - вірменка. Також у неї є старша сестра Евеліна, яка днями відзначила день народження, зазначають Патріоти України.

Сусана Джамаладінова, справжнє ім'я Джамали, в особистому акаунті в Інстаграм опублікувала серію фотографій. На рідкісних спільних знімках співачка показала свою кровинка - єдину сестру Евеліну.

"З днем народження, мою одну єдину сестру! Це неймовірне щастя, що ти у мене є, мій найкращий друг в світі. Моя єдина на всій землі. Люблю тебе", - ніжно зазначила Джамала.

Дівчата дуже схожі між собою, що відзначили численні шанувальники артистки і переможниці міжнародного конкурсу "Євробачення". Також фанати приєдналися до поздоровлень.

"Дві сестрички ... такі схожі", "Джамала, ти просто суперські виглядаєш", "З днем народження вашу сестричку", "Дівчата, ви чарівні", "Ви дуже красиві і дуже схожі між собою", "Класні", "Так схожі", - пишуть шанувальники.

У 80-ті роки сім'я Джамали вирішила повернутися на свою історичну батьківщину, але депортованих кримських татар туди не пускали. Тоді батьки співачки розлучилися: мама жила в Малоріченському, а Сусана з сестрою і татом влаштувалися в Мелітополі. За 4 роки матері зірки вдалося придбати будинок, і вся сім'я знову зажила разом.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...