Фанати вражені! Тіна Кароль кардинально змінила стрижку і підстригла чубчик (відео)

Тіна Кароль кардинально змінила стрижку і підстригла чубчик - today.ua

Тіна Кароль сьогодні презентувала кліп на нову пісню "Подвійний рай". Композиція стала головною у її майбутньому однойменному альбомі. Музичне відео зняте в стилі романтичного трилера з відтінком магії 90-х, а сама артистка в кадрі постала з новою зачіскою і в чарівному спокусливому образі, зазначають Патріоти України.

Успішна українська співачка напевно приміряла перуку для нового кліпу, не наважившись обрізати власне волосся. У кадрі вона постала з пишною копицею волосся кольору пшениці. Однак найбільшою несподіванкою стала чілка, яка, між іншим, справді личить виконавиці. У деякі моменти Тіна Кароль навіть була схожа на Гвінет Пелтроу.

У кліпі артистка змінила кілька прекрасних нарядів, включаючи маленьку чорну сукню від українського бренду David Koma, розкішну сукню від Saint Laurent та GUCCI. В одній зі сцен у кадрі Тіна Кароль постала і зовсім без одягу, сховавшись під покривалом.

Звісно ж, думка публіки розділилася. Одні були захоплені образом, відео та піснею, а хтось поскаржився на те, що співачка змінилася не на краще.

"Кращий кліп", "Браво, Аліна і Тіна! Це вау, чого і варто було очікувати", "Як дівчина Бонда", "Шалено красивий кліп, пісня, а образ просто в саме серце", "З чілкою дуже красиво", — пишуть шанувальники.


"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....