Фанати вражені! У мережу злили рідкісні фото та відео "Страшко" Поплавської у реальному житті

У мережу злили рідкісні кадри Ірини Поплавської до перетворення в героїню серіалу "Моя улюблена Страшко" на 1+1. Раніше організатори проєкту стверджували, що фото актриси поза образом Насті Глушко знайти неможливо, передають Патріоти України.

Телеграм-канал "Культурна прачечная" знайшов рідкісні фотографії актриси із життя, на яких вона була ще білявкою та без чубчика. Зазначимо, що Ірині навіть заборонили давати інтерв'ю та з'являтися на лю дях без гриму, брекетів та окулярів, а також змусили видалити всі старі публікації у Instagram.

Вуличну фотосесію акторки в джинсовій куртці та зі світлими локонами відшукали на просторах мережі. На кадрах Ірина без макіяжу позує переж об'єктивом, а вітер роздуває її розплетене волосся.

Знайшовся також один чорно-білий кадр з цієї фотосесії, де волосся артистки вже зав'язані в низький хвіст.

Окрім рідкісних фотографій, глядачі серіалу "Моя улюблена Страшко" відшукали відео-візитівку молодої красуні на YouTube. Саме там акторка розповідає про те, які ролі їй близькі та чому режисерам варто звернути на неї увагу.

Додамо, що для ролі в серіалі Ірині довелося змінити зачіску та помалюватися в рудий колір. Також знаковими атрибутами "Страшко" стали окуляри та брекети на зубах.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...