Фанати вражені! Зірка "Моя улюблена Страшко" Поплавська показала, як виглядає у житті без макіяжу (фото)

Акторка українського серіалу "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська потішила шанувальників новими знімками. Вона позувала абсолютно без макіяжу. Відповідне фото вона опублікувала на особистій сторінці в Instagram. "Стану амбасадором окулярів-нульовок", – жартівливо написала акторка, передають Патріоти України.

На знімку видно, як Ірина сфотографувалася в блакитній блузці, яку злегка стягнула з плеча. Також вона позувала у чорних окулярах і без грама макіяжу. Волосся актриса залишила розпущеним. На другому знімку Поплавська поправила блузку і вже зібрала своє волосся назад у пучок, який тримала руками.

Шанувальники акторки вже встигли оцінити зовнішність Ірини та засипали її компліментами. "Гарний розріз очей і риси губ", "Яка ти прекрасна", "Красива", "Гарнюнечка", "Вау, що за діва?", "Яка ви гарна", "Шикарна", "Фото просто супер і ти класна" , "Сексі гармата", "Така мила", "Зачіска, очі, плечі – все супер! І ці окуляри просто вогонь", "Чортівськи красива", "Хоч граєш "Страшко", далеко не така", – пишуть люди.

Коротко про знаменитість:
  • Ірина Поплавська – 24-річна українська акторка родом із Києва. Закінчила акторську майстерню Лева Самова. Роль Насті Глушко у "Моя улюблена Страшко" перша для Ірини телевізійна робота.


Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...