Фантастичні, як подруги! Міла Йовович з дочкою Евер сходила на вечірку (фото)

45-річна Міла Йовович зі своєю старшою 13-річною дочкою Евер Андерсон відвідала світський захід в Лос-Анджелесі, зазначають Патріоти України.

Разом мама і дочка відвідали презентацію Casa Del Sol Tequila Presents Drivebys By Brian Bowen Smith. Невідомо, чому на такий захід Міла прийшла саме з неповнолітньою дочкою, але тим не менше.

Одягнена акторка була в білу блузку з коміром і в великий гороховий принт, короткі чорні шорти і щільні чорні колготи. У Міли була червона сумка Chanel на плечі, а на губах їй в тон червона помада. Темне волосся зірка зібрала шпилькою.

Її дочка Евер сяяла в милій квітковій сукні з мереживними вставками. У дівчини на обличчі теж був макіяж, правда менш помітний, ніж у її мами. Також вона в руках тримала сумку на ланцюжку. А пишне та об'ємне волосся Евер було розпущене.

На публіці Міла зі своєю сім'єю з'являється не часто. У вересні, нагадаємо, Міла дефілювала на показі Модного дому Balmain в Парижі разом з іншими легендами подіуму: Карлою Бруні, Наомі Кемпбелл і Наталією Водяновою.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...