Фантастика! Відома українська співачка Анастасія зізналася, як їй вдалося схуднути на 20 кг за три місяці після пологів

Популярна співачка Анастасія Приходько, яка яскраво відсвяткувала день народження середнього сина Гордія, зізналася, як їй вдалося схуднути на 20 кілограмів всього за три місяці після пологів. Під час третьої вагітності Анастасія набрала зайву вагу, і чесно показувала свою фігуру. Мати трьох дітей не вважала трагедією зайві складки на животі і швидко позбулася їх досить простим, але дієвим способом, зазначають Патріоти України.

«Не буду вам брехати, ніяких особливих дієт не дотримувалася. Це все „дієта“ для грудного вигодовування — їм усе варене або приготоване на пару. Харчуватися треба за спеціальним графіком, по годинах. Так, щоб в організм потрапили всі необхідні мікроелементи. Я так втомилася від цього, адже пішов 4-й місяць, а я продовжую харчуватися за цими табличками. Але як результат, кілограми зникають самі собою», — зізналася Анастасія Приходько за лаштунками шоу «З Днем народження, Україно!».

Також Анастасія Приходько розповіла, чи додає до такого харчування спортивні вправи. «Мені тільки цього не вистачає! Ні, спортом я не займаюся! Це трохи не моє», — поділилася артистка з каналом «Україна».

Приходько розповіла, що у святковому шоу виконає хіт 90-х, пісню «Так просто» з репертуару Ірини Білик. На знімальному майданчику співачка з'явилася в стильному білому костюмі. Разом із зірковою мамою на сцену вийшли і її старші діти — дочка Нана і син Гордій.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...