Фантатки будуть засмучені, не холостяк! Ектор Хіменес-Браво заінтригував романтичним фото зі своєю дівчиною

Шеф-кухар і суддя проектів МастерШеф Ектор Хіменес-Браво продовжує інтригувати фоловерів публікаціями, в яких показує свою кохану. 49-річний ресторатор розмістив знімок, на якому позував зі своєю таємничою коханою, передають Патріоти України.

У публікації Ектор розповів про те, що не вважає українських жінок кар'єристками і порівняв українок з канадськими дівчатами:

«Українські дівчата це не про гонку, хто сильніший, не про трудоголізм, не про те, як ДОВЕСТИ все чоловікові! Поки я був у Канаді, можу сказати, що трудоголізм про цих дівчат, які ростуть в іншій екосистемі. Там інший менталітет: всі прагнуть бути номер 1, вирощують цю цінність змалку, бути успішною, змагатися, досягати і перемагати. Їхня відпустка всього 2 тижні на рік і весь інший час вони проводять на роботі і один з одним. Часто жінка заробляє гроші, а чоловік сидить вдома з дітьми. Так, складно накласти на наші реалії? Тут дуже сильно розвинена рівність», — пише він.

Ектор додав, що вважає українських жінок ідеальними, адже вони вміють зберігати баланс: «Українки вже ідеальні. Вже прекрасні. У них ідеальний баланс робота-сім'я, і дуже важливо те, що вони приклад справжньої жіночої ролі, якою має бути ЖІНКА. Канадійкам дуже важливо довести, що вони сильніші і крутіші за чоловіків у роботі і не тільки, і вони завжди дуже сильно працюють! Але це ж не про вас, так? І не потрібно, ви м’які, збалансовані, ідеальні жінки. З вами мріє завести сім'ю не одна нація», — резюмував він.

У коментарях фоловери активно обговорювали, хто зображений з Ектором на новому фото. Багато користувачів Мережі припускали, що таємничою коханою шеф-кухаря є його колега Ольга Мартиновська: «Ой-ой-ой, невже все ж таки Ольга поруч?», «Впізнаю Мартиновську ззаду», «Мартиновська набагато вища», «Хто вона?! Інтрига», «Ого, яка висока у вас жінка!», «Продовжуємо розслідування хто ця красуня», «Коли ж вже побачимо цю прекрасну особу», «Так це ж Мартиновська!» — пишуть у коментарях.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...