Фани у шоці: Мішина і Еллерт після оголошення про розставання засвітилися в Криму, але відпочивають з іншими (відео)

Ксенія Мішина днями засмутила шанувальників - вона оголосила про остаточний розрив з обранцем Олександром Еллертом, а також закрила коментарі під постом з сумною звісткою в соцмережі. Примітно, але і автор "Квартала 95", і актриса зараз заходяться в Криму, звідки родом зірка "Кріпосної" і де живуть її батьки, але відпочивають молоді люди тепер порізно. Судячи з Instagram Ксенії та Олександра, вони вирішили провести час на кримському узбережжі з користю, зазначають Патріоти України.

Крім того, разом з Еллертом також відпочивають і його батьки. Автор "Кварталу 95" влаштував їм морську прогулянку. Також Еллерт відправився на оглядову екскурсію і подивився пам'ятки Ялти ( зокрема, знамените Ластівчине гніздо), Воронцовський парк і палац, храм Воскресіння Христового у Форосі, а також піднявся на Ай-Петрі. "Трохи паморочиться голова", - розповів про свої відчуття Саша.

В цей час Ксенія релаксує з подругами. Вона одягла злитий чорний купальник відомого бренду і вирушила на пляж. Разом з собою прихопила синочка Платона, який відпочиває з мамою.

"Пізнання і усвідомлення себе в колі інших жінок. Терапія. Зустріч. Зустріч з собою. Зі своєю жіночою суттю", - підписала фото з близькими людьми актриса.

До слова, частина шанувальників пари не вірить в їх розрив – вони сподіваються, що Ксенія і Олександр знайдуть спільну мову. Деякі і зовсім запідозрили, що актриса і шоумен розписалися, але тримають це в таємниці і інтригують громадськість, привертаючи увагу гучними заявами.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...