Фани у захваті! Катя Осадча через три тижні після пологів показала себе в купальнику (фото)

Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників. Зірка, яка до останнього приховувала свою третю вагітність, що не показує обличчя свого середнього сина Івана і рідко демонструє закулісся особистого життя, поділилася досить сміливою фотографією після пологів, передають Патріоти України.

Мало того, що успішна українська ведуча неприємно здивувала публіку, роздягнувшись для обкладинки журналу, будучи ще вагітною, вона продовжує епатувати громадськість. В особистому акаунті, в Інстаграм-сторіз Катя Осадча показала себе в купальнику.

Мамою дружина Юрія Горбунова стала 19 серпня. Через кілька днів після пологів вона повернулася до роботи, з'явившись на першому світському заході. Ще через пару днів її побачили у всій красі в мінісукні з мікрофоном у руці для програми "Світське життя". І ось, через три тижні після появи на світ третього сина Катя Осадча показала себе в купальнику.

З шанувальниками вона поділилася знімком, на якому зображена в басейні, позуючи в синьому бікіні в тропічний принт. Купається телезірка без макіяжу, зібравши волосся в тугий хвіст. "Продовжити собі літо. Поки молодший спить", - зазначила зіркова матуся в підпису.

Варто відзначити, що в форму Катя Осадча повернулася досить швидко і вже може похвалитися приголомшливою стрункою фігурою.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...