Фани у захваті: Тіна Кароль одягла дорогу кутюрну сукню вартістю понад 200 тисяч гривень

Тіна Кароль велика цінителька красивого одягу. Артистка не женеться за брендами і не страждає від логотипоманії, але у неї свій особливий смак. Успішна українська виконавиця звикла підкреслювати свої жіночні вигини в дорогих речах класу люкс, передають Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм відома співачка поділилася серією фотографій, привівши в захват своїх численних шанувальників. Для фотосесії і участі в концерті "Національна Легенда України" Тіна Кароль одягла дорогий наряд. Її вибір припав на кутюрне плаття ліванського бренду Azzi & Osta Haute Couture з весняно-літньої колекції 2020 року. Ціни на речі даного бренду стартують від 200 тисяч гривень.

Українська зірка обрала ніжно-блакитне плаття з блискучими прикрасами, багатоярусною пишною спідницею, цікавою лінією декольте і на тонких бретельках. Образ вона завершила улюбленою укладкою в стилі старого Голлівуду і нанесла лаконічний природний макіяж.

"Чарівна. Диснеївська принцеса", "У мене очі впали, від твоєї краси", "Ну така прекрасна! Фея", "Хмарка яка. Така м'яка і затишна", "Красива. Таку вас люблю - ніжну і жіночну. Ви - Україна , будьте доброю і люблячою, цілеспрямованою і сміливою! " - пишуть фоловери.

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...