Фани у захваті: Тіна Кароль похвалилася, що вона вирощує в своєму саді (фото, відео)

Тіна Кароль живе в розкішному будинку під Києвом. У артистки триповерховий особняк в селі Зазим'я з просторою територією, спортзалом, лаундж-зоною і власним садом, городом і розарієм з 50-ю кущами квітів. Виконавиця провела екскурсію по своїх угіддях, і показала, що росте у неї в городі, передають Патріоти України.

Будинок артистці подарував її чоловік, який помер передчасно, страждаючи від онкологічного захворювання. Втративши чоловіка, успішній українській виконавиці довелося добудовувати особняк самостійно, хоча вона навіть подумувала його продати.

В результаті зараз у неї прекрасний маєток, в якому виріс її з Євгеном Огіром син. На цей час 12-річний хлопчик вчиться в Англії і лише зрідка відвідує маму. Втіху Тіна Кароль знаходить в музиці, фізичних вправах, медитації та городі.

У Інстаграм-сторіз артистка опублікувала відео, показавши, що ж росте в її городі. У кадрі вона показала молоду яблуню, яка щедро вродила яблуками. Так, в саду у неї і перці, і помідори, і кабачки, і баклажани, і дуже багато різної зелені. Не раз в інтерв'ю Тіна Кароль відмічала, що вживає тільки органічні продукти з власного городу.


"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...