Фани у захваті від фігури співачки: Зірка гурту "ВІА Гра" святкує день народження (фото, відео)

Колишня учасниця гурту «ВІА Гра» Альона Вінницька святкує 27 грудня день народження. Співачці та телеведучій виповнилося 46 років. Фанати в Instagram вітають улюбленицю та адресують найтепліші слова милій красуні, чудовій співачці, щирій та добрій ведучій, передають Патріоти України.

Наразі Вінницька веде програму «Зірковий шлях» на телеканалі «Україна». Її партнер із ТВ-шоу Даніель Салем згадував, що працювати з Альоною зручно, вона вміє створювати комфортну обстановку, допомагає і на кастингу, і в подальшій роботі.

Славу Альоні Вінницькій принесла участь у першому складі «ВІА Гри».
Лише через роки співачка наважилася розповісти про «зворотний бік» гламурної жіночої групи.
У «ВІА Грі» Альона пробула недовго — з 2000-го до 2003-го, а потім вирішила розвивати сольну кар'єру. Улюбленою піснею Альона вважає «Сто років тому», записану у 2004 році.
У 2019 році Альона Вінницька та Надя Грановська знову заспівали дуетом. Співачки з'явилися на шоу «Танці з зірками».

З 1995 року Вінницька одружена з Сергієм Большим з гурту «Cool Before». За словами зірки, за 20 років шлюбу були розбіжності, сварки, але пік непорозуміння вже минув.

Вінницька не приховує, що у її житті було те, що у психологів прийнято називати вигорянням. Але завдяки професійній допомозі вдалося впоратися і з цим.
За словами співачки, вона спокійно ставиться до свого віку, оскільки захопилася йогою, медитує, вивчає духовні практики, практикує правильне харчування.

Нагадаємо, 31 грудня Альона Вінницька з'явиться на ТБ як одна із ведучих детектив-шоу «Маска».

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...