Фани у захваті! Злата Огневич роздяглася для спекотної фотосесії у пінній ванні

Зовсім недавно Злата Огневич зізналася, що багато років намагалася подобатися всім. Вона виглядала так, як вимагало суспільство, і чинила так само. Але зараз вона вірна собі та вільна робити те, що хочеться саме їй, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм зірка стала все частіше ділитися відвертими фото та відео. Цього разу нова "Холостячка" Злата Огневич повністю роздяглася заради ефектної фотосесії. На виконавиці не було абсолютно нічого, окрім стильних сріблястих сережок та яскравого макіяжу.

Головна героїня другого сезону романтичного проєкту "Холостячка" залізла у пінну ванну та позувала для фотографа. Артистка похвалилася своєю красивою стрункою фігурою, гладкою шкірою без вад і пишними грудьми.

"Уявимо, що немає умовностей, і Ви можете займатися з улюбленим партнером усім, чого душа бажає! Я зараз саме про розваги, а не спільний бізнес, планування, розподіл обов'язків, обговорення поїздки до батьків, виховання дітей тощо – відзначила у публікації Злата Огневич. - Дорослим теж можна мріяти, взагалі - ВСЕ можна, що робить тебе щасливим. А дуріти потрібно не тільки дітям, а й дорослим!"

У своїй світлині співачка розповіла, щоб вона хотіла зробити разом зі своїм коханим – переможцем шоу "Холостячка" (ім'я якого ми дізнаємось зовсім скоро). А саме: влаштувати повномасштабну битву подушками, поїхати до Амстердаму, розіграти сцену з улюбленого фільму чи серіалу, дати хлопцеві косметику та подивитися, як він нафарбує, зняти фільм про стосунки, провести цілий день у парку атракціонів тощо.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...